Sobre nosaltres

A Assessoria Macià, som un equip que ens caracteritzem per tenir un tracte proper i individualitzat amb una gran capacitat resolutiva quan més ho necessites. T’ajudem davant qualsevol tràmit i/o gestió ajustant, el màxim possible, els nostres preus a les teves necessitats.
Et donem el servei que necessites en cada moment, ja sigui de manera presencial o a distància, fins i tot, amb la gestió de tot on-line, si és el que et va millor. Per tal de poder arribar el màxim de serveis possibles de manera qualificada, som quatre professionals especialitzades en diversos àmbits.

Equip

Per tal de poder arribar el màxim de serveis possibles de manera qualificada, som quatre professionals especialitzades en diversos àmbits.

Els nostres clients opinen

``Encantat amb el tracte i la professionalitat. M'han resolt la renta en un temps record tot i anar l'últim dia``
Marc M. de Foix
``Muy profesionales supieron gestionarme unos tramites administrativos que me tenian loco. Muchas gracias Sonia!! Muy amable :)``
Aleix Berenguer
``Trato muy agradable y rapido.
Muchas gracias.``
David Rodrigo Pradas

Restem a la teva disposició per donar resposta a qualsevol pregunta o necessitat que tinguis. Si no tens clar a qui adreçar-te, tranquil ja ens ocupem nosaltres.

Contacta